BLOEMEN POP-UP

Za 8 & zo 9 mei ter gelegenheid van Moederdag

Boeket in atelier

Wat mag je verwachten?

Een klein en gratis pop-up event in een mooie schuur, het bloemenatelier van Ria, beetje verder dan het veld, helemaal passend aangekleed met boeketten die we speciaal voor Moederdag klaargestoomd hebben.

Binnen in deze schuur verrassen we je! Het atelier is prachtig, een bloemenparadijs met creaties van verse en gedroogde bloemen. Zoek je iets klein en fijn, er zijn heel wat leuke cadeautjes te vinden waarin de bloemen uit de tuin verwerkt werden. Met een mooie verpakking en een glimlach neem je de dan de pracht van ons veld mee!

Buiten begroeten we u graag indien je zelf aan de slag wil gaan in de tuin.

Zo zal Mieke van Bingenheimer-zaadgoed aanwezig zijn met een mooi aanbod aan biologisch zaaigoed van uiteraard bloemen maar ook groenten. Hartelijk en deskundig als steeds, kan je elke vraag omtrent de zaden aan haar stellen. Liever een boek, ook dat kan je dan vinden bij haar.

Net zoals we zelf ook overtuigd en graag met de zaden werken van Bingenheim is veel van ons koperen gereedschap afkomstig van Rudy van Puur Landelijk. Het is zalig materiaal om mee te werken en heel erg mooi! Ikzelf gebruik het dagelijks! Rudy kan jou helpen om de juiste keuze te maken en het daarbij horende verhaal in geuren en kleuren vertellen.

Nieuwsgierig? Schrijf snel in en ontvang verdere details.

We kijken er naar uit jou te ontmoeten!
Rosette

Waar?

Vlak aan ons veld: Leeuwbeekstraat 19, 3454 Rummen - Geetbets, bekijk hier jouw route

Reserveer een tijdsblok

We contacteren je enkel per e-mail in het kader van deze pop-up. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen, vink dan de checkbox hieronder aan.

Omwille van de huidige corona-situatie willen we de bezoeken zo veel mogelijk spreiden. Selecteer één van de tijdsblokken die nog beschikbaar zijn.