Ons team

IMG 5278

Ons team is organisch ontstaan. We delen een passie voor bloemen en zorg voor de aarde. Verder vieren we het leven, dromen en creëren, dragen mekaar als het leven al eens tegenzit om dan verder te gaan. Het leven zoals het is. Ik ben heel dankbaar voor deze manier van samenzijn en -werken.


Patricia is sedert het begin van Veldkleur aan mijn zijde, en aan haar zijde is er dan Marie-Lou, de hond, steeds in mekaars buurt, elkaars beste vriend.

IMG 4544

Later kwam Ria de buurvrouw erbij, waar we de bloemen drogen en cursus geven. Zij maakt de droogboeketten en alles wat niet een gewoon veldboeket is. Ze heeft jaren een bloemenwinkel gehad en is nu helemaal blij met de bloemen terug rondom haar. Met haar man Harry aan haar zijde krijgen we instant oplossingen, dus te weinig plaats om te drogen, wel dan hangen we nog een lijn bij!

Rudy vuur

Rudy is jaren onze adviseur geweest voor de bodem op ons land en onze therapietuinen. Nu versterkt hij ons team met zijn passie voor bodem, dier, plant en mens. Zo kan hij ook jou bijstaan, onder bodemadvies lees je hier meer over.


IMG 6559

Natalie, ze maakt me al blij als ik haar zie aankomen en samen met Patricia zijn we het huidig veldteam. Samen met Ria wordt het dan weer creatief.

0 B56 DA29 B78 B 4 B33 9 C17 C37 D05 F1 F154

Peter, vast op post als vrijwilliger op vrijdag in de therapietuin op het Synapspark. Met veel geduld en liefde voor de aarde neemt hij onkruid daar ter harte.

IMG 5353

Of er een tunnel opgezet wordt in hartje winter en warme soep heel welkom is of de lunch bij onze cursussen de kers op de taart is, dat stukje zorgen voor de mens doet Vero! Dan wordt het ineens nog gezelliger en haar lekkere maaltijden brengen steevast zalige gesprekken op gang. Ze kookt het liefst met de biologische producten van de boeren die ze kent zodat ze weet waar de producten vandaan komen. Sedert we mekaar ontmoet hebben in de Heerlijckyt van Elsmeren waar we de tuin verzorgen en zij kookt voor de gasten zijn we steeds in mekaars buurt gebleven.

Plukkaart 3 D

Igor is net zoals Patricia van het prille begin aan mijn zijde. Hij ontwierp het logo, zijn vrouw Hilde bedacht de naam Veldkleur. Hij verzorgt de website en alles erom heen. Ik vond geen foto van hem in mijn archieven, maar wel een van zijn prachtige resultaten.