Verkooppunten

4829d97cdf19cc9e02d5976efd0fd708

Thomas

home & garden inspiration

Kuringersteenweg 394, 3511 Hasselt
zie website: www.thomas.be

Op het ritme van de seizoenen speelt Thomas en haar team haar troeven uit. Met uitgekiende selecties aan huis-, tuin-, keuken- en terrasproducten die een meerwaarde geven aan het leven. Thomas staat voor lifestyle zonder weerga. Het allermooiste en meest kwalitatieve aanbod verzameld onder één dak. Een open huis als sfeerbeeld en een oase boordevol inspiratie voor home & garden.

Au matin du jarin

UN MATIN AU JARDIN

Miskom-dorp 21, 3472 Kersbeek-Miskom
zie website: www.unmatinaujardin.be

UN MATIN AU JARDIN is een concept store waar het simpelere leven opnieuw een plaats krijgt. Alles wat je bij Katrien vindt, draagt bij tot genieten, tot trager leven, tot kostbare momenten met je vrienden. Terug naar de essentie. Ze houden er namelijk niet (meer) van om moeilijk te doen als eenvoudig ook kan.

Helene

SIMONE SES FLEURS

Bondaalse Steenweg 166 - 1050 Elsene
zie website : www.simonesesfleurs.be

Hélène heeft haar bloemenboetiek vernoemd naar haar grootmoeder Simone, en is een van de drie jonge floristen die op mijn pad verschenen. Prachtig en dapper gaan ze voor meer duurzaamheid als florist.

Paulien

BLOMMM

Waaistraat 4, 9000 Gent
zie website : https://www.blommm.be/

Blommm is het initiatief van onderneemster Paulien Verhaest. Zij startte Blommm vanuit een liefde voor bloemen én een maatschappelijke drijfveer: samen met de lokale telers van biologische bloemen de sector duurzamer maken.

Ze gaan met de seizoenen mee. Je vindt er geen tulpen vanaf november of rozen het hele jaar door. Het seizoen start in de lente wanneer de eerste krokussen hun kopjes oprichten en eindigt in de herfst met de pracht van de laatste dahlia.


In de winter – wanneer er vrijwel geen bloemen zijn – werken ze met wintergroen en gedroogde bloemen.