Verkooppunten

Thomas

home & garden inspiration

Kuringersteenweg 394, 3511 Hasselt
Op het ritme van de seizoenen speelt Thomas en haar team haar troeven uit. Met uitgekiende selecties aan huis-, tuin-, keuken- en terrasproducten die een meerwaarde geven aan het leven. Thomas staat voor lifestyle zonder weerga. Het allermooiste en meest kwalitatieve aanbod verzameld onder één dak. Een open huis als sfeerbeeld en een oase boordevol inspiratie voor home & garden.
zie website

Simone Ses Fleurs

Bondaalse Steenweg 166 - 1050 Elsene
Hélène heeft haar bloemenboetiek vernoemd naar haar grootmoeder Simone, en is een van de drie jonge floristen die op mijn pad verschenen. Prachtig en dapper gaan ze voor meer duurzaamheid als florist.
zie website

BLOMMM

Waaistraat 4, 9000 Gent
Blommm is het initiatief van onderneemster Paulien Verhaest. Zij startte Blommm vanuit een liefde voor bloemen én een maatschappelijke drijfveer: samen met de lokale telers van biologische bloemen de sector duurzamer maken.

Ze gaan met de seizoenen mee. Je vindt er geen tulpen vanaf november of rozen het hele jaar door. Het seizoen start in de lente wanneer de eerste krokussen hun kopjes oprichten en eindigt in de herfst met de pracht van de laatste dahlia.


In de winter – wanneer er vrijwel geen bloemen zijn – werken ze met wintergroen en gedroogde bloemen.
zie website
controle-orgaan:
TÜV Nord Integra bvba

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We hechten veel belang aan jouw privacy en handelen volledig conform de nieuwe GDPR-regelgeving. We geven geen e-mailadressen door aan derden en bovendien bevat elke nieuwsbrief een link waar je zelf ten alle tijde weer kan uitschrijven.
SCHRIJF mij in
Veldkleur - Rosette Hendrix | rosette@veldkleur.be | BTWnr. BE 0776.667.914
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram