de Heerlijckyt van Elsmeren

Bloemen op een historisch landgoed

In april 2016 zijn we gestart met de bloemen op de Heerlijckyt van Elsmeren. Een historisch landgoed dat meer is dan het eeuwenoude kasteel waarvan de oudste vermelding dateert van 1299. Hier mogen we bloemenweelde toevoegen aan het 23 ha grote park dat zoveel kracht toevoegt. Nét hier kunnen mensen tot rust komen, het grotere geheel voelen, tot zichzelf én elkaar komen, en ont-moeten.

Een bijzondere plek, die voor mij al snel als thuis voelde. Op een subtiele manier willen ze op de Heerlijckyt de bezoekers ook de "natuur" laten ont-moeten.

Ook hier telen we volgens de seizoenen, volgens de biologische principes en met veel passie!

In de lente zijn het de kleine plantjes die geplant worden om later een heus kleurenspel te worden. Hiernaast is er ook de herfst, het verval van de zomer mooi vervat in het afsterven van de bloemen, de natuur gaat terug naar binnen keren, en dat hoort ook zo! Mooi dat het hier ook zo mag zijn!

controle-orgaan:
TÜV Nord Integra bvba

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We hechten veel belang aan jouw privacy en handelen volledig conform de nieuwe GDPR-regelgeving. We geven geen e-mailadressen door aan derden en bovendien bevat elke nieuwsbrief een link waar je zelf ten alle tijde weer kan uitschrijven.
SCHRIJF mij in
Veldkleur - Rosette Hendrix | rosette@veldkleur.be | BTWnr. BE 0776.667.914
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram