Droogbloemen en -boeketten

Hoe je de kleur en de warmte van de zomer kan meenemen in de donkere dagen

Droogbloemen, ... zomerbloemen met een extra talent, namelijk de warmte en kleur van de zomer vasthouden tijdens het drogen zodat wij kunnen genieten op donkere, natte dagen van een streepje zomer dicht bij ons.

Mits je de bloemen niet op een zonnige plek in huis zet, omdat de kleuren anders vervagen kan je er een hele winter lang een plek in huis mee opvrolijken.

Met de droogbloemen zijn we wel even onderweg. Ze worden net als de andere bloemen mee in de teeltplanning opgenomen, gezaaid, geplant, geoogst, om dan verwerkt en opgehangen te worden zodat een natuurlijk proces van drogen kan plaats vinden. Eens droog kan je ze gebruiken om een heerlijk boeket mee te maken.

Voor de droogboeketten voor oa de mensen met een CSA-bloemenaandeel, waar dit mee in het aandeel zit werk ik samen met mijn buurvrouw Ria die ooit haar eigen bloemenwinkel had en nu veel vreugde vindt in het maken van de droogboeketten. Deze samenwerking tussen twee buurvrouwen ervaar ik zelf als bijzonder, alsof hiermee ook dat luik weer netjes "vanzelf" op zijn plaats valt.

En dan, eindelijk, is het droogboeket klaar om ergens bij je thuis in een klein hoekje te plaatsen of misschien op een kast, zo creëer je vast een extra gezellige plek in huis!

Wil je zelf aan de slag gaan, dan kan je droogbloemen bij ons in pakjes krijgen.

Liever een legboeket, bloemstuk, krans, tafelversiering of ook al een knipoog naar kerst? Kijk helemaal onderaan voor het aanbod, en stuur een mailtje voor meer info of een bestelling. Dan kijken we samen hoe we het veilig tot bij u krijgen!
Ook met een bijzondere vraag kunnen we aan de slag! Zo werd voor de Heerlijckyt van Elsmeren, droogboeketten gemaakt op maat van de plaats en het resultaat is prachtig!
controle-orgaan:
TÜV Nord Integra bvba

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We hechten veel belang aan jouw privacy en handelen volledig conform de nieuwe GDPR-regelgeving. We geven geen e-mailadressen door aan derden en bovendien bevat elke nieuwsbrief een link waar je zelf ten alle tijde weer kan uitschrijven.
SCHRIJF mij in
Veldkleur - Rosette Hendrix | rosette@veldkleur.be | BTWnr. BE 0776.667.914
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram